Onze visie

Palliatieve zorg is een benadering die de levenskwaliteit verbetert van de zorgvrager (en haar of zijn betrokkenen) voor wie genezing niet meer mogelijk is en de levensverwachting beperkt is. Elke zorgverlener draagt verantwoordelijkheid voor de invulling van deze zorg door de preventie en aanpak van lichamelijk, psychologisch, sociaal en spiritueel lijden. De keuzes van de geïnformeerde zorgvrager, die een vertaling zijn van persoonlijke waarden en wensen, vormen het fundamentele uitgangspunt.

Nieuwsberichten

VrijwilligerswerkEen extra vrijwilliger is altijd welkom! Iedere vrijwilliger heeft andere talenten. Hieronder vind je alle info over vrijwilligerswerk bij Heidehuis vzw. Ben je na het lezen van de info nog steeds enthousiast? Ga dan naar Zo word je vrijwilliger. Na het invullen van het kennismakingsformulier, contacteren we jou. Als je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek, kijken we samen of jij zou passen in onze werking en welke taak het meest op jouw lijf geschreven is.

 

Ben je benieuwd welke taken wij vaak nodig hebben? Lees dan hier de vrijwilligersvacatures. Ben je op zoek naar een andere invulling, laat het ons dan zeker weten!

 

Via onderstaande links vind je meer informatie over ons vrijwilligerswerk: